Tien tips om te overwegen bij het kiezen van een verlovingsring

Nog niet zo lang geleden de aankoop van een verlovingsring slechts 2-3 vragen zoals prinses gesneden of smaragd gesneden vereist? Geel goud of wit goud? Tegenwoordig zijn er zoveel dingen te overwegen en te verzinnen voordat je er een aanschaft en de vraag aan je belangrijke ander stelt. Hier zijn enkele tips die u moet volgen voordat u beslist welke de beste keuze voor u is:

1. Raak niet verstrikt in trends omdat een verlovingsring tijdloos moet zijn; het moet je liefde voor je vriendin / vriend symboliseren die een leven lang meegaat. Het doel moet zijn om degene te vinden die perfect bij uw toekomstige verloofde past.

2. Bekijk hun huidige sieradenvoorkeuren, neem wat tijd en moeite om te weten wat voor soort metaal ze het liefst hebben, zoals goud of platina, maar maak het niet duidelijk dat je gaat voorstellen.

3. Als je er een kiest met een steen (diamant) hoeft het niet perfect te zijn op papier. Diamantexperts zoeken vaak naar de 4 C’s, wat knippen, kleur, helderheid en karaat zou zijn. Maar er moeten meer factoren zijn die een rol spelen in het besluitvormingsproces. De rang zou slechts als beginpunt moeten dienen en zeker geen doorslaggevende factor zijn.

4. Grootte is alleen van belang als u denkt dat dit het geval is. Blijf niet stilstaan ​​bij de “ga groot of ga naar huis” mantra, tenzij je denkt dat het essentieel is voor je of je toekomstige verloofde. Er is zeker minder druk om een ​​opzichtige ring te hebben, maar er zijn dingen die je kunt doen alsof je de toon hebt gegraveerd en zegt: “Ik hou van jou” of “Ik ben de jouwe voor altijd” en een paar andere dingen, maak er je eigen stijl van , Gebruik je fantasie. En zeker niet opbellen.

5. Aarzel niet om buiten de gebaande paden te denken. Millennials willen dat alles wat ze kopen uniek is, een pagina uit hun boek halen.

6. Overweeg om rechtstreeks met een juwelier samen te werken, want een speciale ring voelt meer bijzonder dan wanneer je een winkel binnenloopt en gewoon een ring uitkiest.

7. De meeste mensen willen tegenwoordig iets tussen de lijnen van vintage en modern. Ze willen kwaliteit boven de maat; sommige mensen gebruiken edelmetalen zoals rhodium, een van de zeldzaamste metalen ter wereld, dat zou het zeker uniek maken.

8. Je hoeft het niet alleen te doen, verlovingsring winkelen kan een lastige klus blijken te zijn, met een beetje hulp van een beste vriend, of een betrouwbaar familielid dat je prima zult ontvangen. Je kunt je toekomstige verloofde vrienden of geliefden vragen wat voor soort ringen ze het liefst hebben, zolang de persoon de informatie voor zichzelf kan houden.

9. Voer geen verplichtingen in met een juwelier; houd je opties open totdat je tevreden bent met je keuze.

10. Het gaat niet om de prijs op de tag, maar om de ring die perfect is voor je significante andere, niet een ring die overeenkomt met de verwachtingen van je familie of die van hen.

Leave a Comment